Loading...

Please wait...

Op dit moment ligt er één op mijn schrijfblok. In het pennenbakje op mijn bureau staan 15 stuks en in de la liggen er nog eens een stuk of 6. Pennen genoeg, je verwacht niet anders bij Promo2000. Al deze pennen hebben dezelfde functie…. je kunt ermee schrijven. En toch zit er merkbaar verschil in kwaliteit en in prijs. Dat verschil zit in de schrijflengte en de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Van al die verschillende soorten pennen worden wij nieuwsgierig, wat zijn de allerduurste pennen ooit? Wij hebben het voor je uitgezocht!

 

5. Visconti Ripple H.R.H. Fountain pen.

Visconti Ripple H.R.H. dure vulpenPrijs Visconti

Op nummer vijf van onze lijst ‘allerduurste pennen ooit’ vinden we de Visconti Ripple H.R.H. vulpen. Van dit model Visconti pen zijn er in totaal maar 39 stuks geproduceerd. Deze pen heeft behoorlijk wat bijzondere eigenschappen. Zo beschikt de vulpen over een 23 karaats palladium penpunt.

Palladium is een zacht zilverwit metaal, dat qua samenstelling erg veel op platinum lijkt. De pen heeft een dubbele reservoir voor de vulling en bevat maar liefst 650 witte diamantjes om er een schitterend geheel van te maken.

 

4. Omas Phoenix Platinum Fountain pen luxury limited edition met diamanten.

Omas Phoenix dure vulpenPrijs omas

Wat een plaatje, de pen op nummer vier van de lijst ‘allerduurste pennen ooit’. De tekening op de houder van de pen zorgt ervoor dat de fantasie werkelijkheid wordt. Deze prachtige vulpen beschikt over een 18 karaats gouden penpunt met een unieke gravure in de penpunt. Wat de pen echt kostbaar maakt zijn de 950 platina onderdeeltjes, die gebruikt zijn in diverse onderdelen zoals de clip en het voorstuk. Een juweeltje voor de kunstliefhebber!

 

3. La Modernista Diamonds Caran dAche.

La modernista dure vulpenPrijs la moderniste

We kruipen een plekje hoger op de lijst ‘allerduurste pennen ooit’ en zien hier nummer 3, La Modernista Diamonds Caran dAche. De pen draagt deze naam omdat deze gemaakt is door een Zwitsers bedrijf, Caran. Destijds is deze gemaakt ter nagedachtenis aan Antoni Gaudi, een moderne kunstenaar. En dat is nogal een eerbetoon, gezien de 18 karaats gouden penpunt, 5.070 diamanten en 96 robijnen die gebruikt zijn bij het maken van de pen. In totaal heeft het de maker 6 maanden gekost.

 

2. Mystery Masterpiece Mont Blanc Limited Edition.

Mystery masterpiece dure vulpenPrijs Mystery

De tweede pen op de lijst ‘allerduurste pennen ooit’ is ontstaan door een bijzondere samenwerking tussen Mont Blanc, een producent van luxe pennen en Van Cleef & Arpels, een designer van horloges en juwelen. Die combinatie geeft gegarandeerd succes en zo is de Mystery Masterpiece ontstaan. Er is bij het maken van deze pen gebruik gemaakt van 840 diamantjes. De kopers van deze pen konden zelfs kiezen of ze smaragden, robijnen of saffierenin hun pen verwerkt wilden hebben. Al met al doet de pen haar naam wel eer aan!

 

1. Aurora Diamante Fountain pen.

Aurora dure vulpenPrijs Aurora

En dan zijn we beland bij de allerduurste pen ter wereld, de absolute nummer 1: de Aurora Diamante vulpen. Aurora is een bedrijf, gevestigd in Italië, die zich gespecialiseerd hebben in dure, bijzondere pennen. Van deze speciale pen wordt er maar 1 per jaar verkocht. De pen is volledig gemaakt van platina, wat is ingelegd met meer dan 30.000 diamantjes. Wat de pen extra bijzonder maakt, is de 18 karaats gouden penpunt, die gepersonaliseerd kan worden met een handtekening of je eigen portret. Dit alles, samen met de prijs, maakt dat de nummer 1 op de lijst ook terecht op nummer 1 staat.

En voor wie deze prijzen toch te gek zijn, neem gerust contact met ons op voor een leuk aanbod promotionele pennen!