Loading...

Please wait...

Mokken bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

kenmerken mok

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 129

Producten per pagina

Mokken bedrukken.

Mokken bedrukken doe je bij Promo2000. Maar eest, waarvan maken ze bekers en mokken ?

Mokken zijn van ‘keramiek’. Dat is de verzamelnaam van de kleisoorten waarvan bekers en mokken gemaakt worden. Dat woord is afkomstig van het Griekse Keramikos, dat betekent ‘leem’ of klei’.

Wat is Keramiek?

Keramiek is onder te verdelen in drie groepen:

Aardewerk, dat is gemaakt van klei dat tussen de 800 en 1100 graden gebakken is waarbij geen verglazing optreedt. Als het breekt valt het meestal in een paar grote stukken uiteen. Aardewerk is meestal robuust en wat zwaarder in gewicht. Aardewerk is goedkoper dan porselein.

Steengoed, dat is gemaakt van klei dat tussen de 1200 en 1300 graden gebakken wordt waarbij het versintert ( de deeltjes ‘plakken’ aan elkaar waardoor stevigheid ontstaat) en ook tegen zuren kan. Het is iets steviger dan aardewerk.

Porselein, dat is gemaakt van een kleisoort die tussen de 1280 en 1400 graden gebakken is. Porselein is meestal dunner dan aardewerk en als het valt zal het in veel kleine stukjes uiteen vallen. Het weegt minder dan aardewerk.

Diverse bedrukte mokken

Promo2000 heeft een groot assortiment mokken. Zo is er bijvoorbeeld een afdeling speciaal voor goedkope mokken of de basic mokken, de gekleurde mokken, mokken fullcolor bedrukken, senseo mokken, mokken in eigen PMS kleur, magische mokken, naam mokken en andere specificaties zoals plastic, of foto bedrukking en zelfs een groep kleine oplage mokken voor hen die aan weinig meer dan genoeg hebben. Er is voor elke doelgroep, gelegenheid en branche wel een leuke mok te vinden die je kunt inzetten als relatiegeschenk.

Mokken bedrukken met logo.

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte mokken bestellen. Uit onderstaand assortiment kan je een mok kiezen die bij jou past. Alle mokken kunnen we bedrukken. Soms alleen per PMS kleur, soms is ook fullcolor opdruk mogelijk. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten mokken dan kun je contact met ons opnemen.