Loading...

Please wait...

Goedkoop mokken bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Goedkoop mokken bedrukken

Goedkoop mokken bedrukken doe je bij Promo2000. Goedkope mokken hoeven niet onder te doen als het er om gaat uw reclamedrager te zijn. De boodschap komt met goedkope koffiebekers ook zeker over. Er is een ruime keus in leuke bekers en mokken.
Bij de afdeling goedkoop mokken bedrukken, werken we met de druktechniek High Definition Print. Deze drukmethode geeft het allerbeste kleurresultaat als het gaat om het weergeven van PMS-drukkleuren en het resultaat is mooi glanzend en zere goed houdbaar. Op onze website staan de producten die met deze druktechniek worden gedrukt, aangegeven met een icoontje ‘best print’.

Is elk logo geschikt voor opdruk?

Elk logo is drukbaar mits het past : kleine details kunnen we met een fullcolor drukken. Maar niet elk artwork is geschikt om met High Definition Print te drukken.  Want als er heel kleine details in uw logo zijn of er is een kleurverloop, moeten we transferdruk of fullcolor inzetten. Onze dames van de customer service kijken graag of uw logo geschikt is voor deze mooie High Definition Print.

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.

Mokken goedkoop bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte mokken goedkoop bestellen. Uit onderstaand assortiment kun je een mok kiezen die bij jou past. Alle mokken kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten mokken dan kun je contact met ons opnemen.