Loading...

Please wait...

Kleine oplage mokken bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Kleine oplage mokken bedrukken

Ook voor een kleine oplage mokken bedrukken kan je terecht bij doe je bij Promo2000. Wij bedrukken mokken al vanaf 36 stuks. Op deze pagina vind je ons complete assortiment  mokken dat in kleine oplage te bedrukken is.
We begrijpen dat niet iedereen een multinational heeft of voor een mega-bedrijf werkt. Maar bij ons ie iedereen welkom, ook de kleinere uitdelers en de kleine zelfstandigen. Of de onderafdeling van de subafdeling die een feestje geeft voor 40 man, óók van harte welkom! En je mentorleerlingen van Havo 5 zijn geslaagd? Ook een mooie mok met hun eigen naam erop kan je gerust meegeven.

Welke mokken hebben jullie in klein aantal?

We hebben geheel witte mokken en ook mokken waarbij het oor gekleurd is en er een gekleurde rand. Of mokken met een gekleurde binnenkant en een idem gekleurde binnenzijde. Het mag best vrolijk en over het bestellen van meerder kleurcombinaties bij de duo-tone mokken, doen wij niet moeilijk. En zelfs het laten bijplaatsen van persoonsnamen, doen we gratis bij een geselecteerd aantal modellen. Kijk maar eens naar de Pova, de Marije, de Pilati en de Pidan. Kijk gerust rond op deze afdeling want ook jouw kleine order bedrukte koffiebekers behandelen wij met zorg!
Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.

Uit onderstaand assortiment ‘klein aantal mokken’ kan je een mok kiezen die bij jou past. Alle mokken kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten mokken? Of ben je op zoek naar een ander soort drinkbeker in een klein aantal? Dan kun je contact met ons opnemen.