Loading...

Please wait...

Mokken en servies

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

kenmerken mok

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 180

Producten per pagina

Mokken en servies bedrukken

Het personaliseren van producten, mokken en servies bedrukken, is nog steeds heel populair. Bedrukte mokken zijn vaak ingezet ingezet en zijn niet meer weg te denken als relatiegeschenk.
Het is lastig om op te vallen tussen alle gratis artikelen die klanten krijgen. Gelukkig kan je een bedrukte mokken gemakkelijk (en goedkoop) personaliseren.

Waarom zou je mokken bedrukken?

Een mok bedrukken is een slim idee. Je valt op met een bedrukte mok, omdat een mok:

  • Vaak gebruikt zal worden.
  • Ook meegenomen kan worden naar andere plekken waar het gezien kan worden.
  • Een luxer geschenk is dan bijvoorbeeld een standaard pen.
  • Breed inzetbaar is (evenementen, beurzen, festivals, eigen kantine, etc.)
  • Het heeft een groot drukvlak.
  • Veel mokken kunnen fullcolor bedrukt worden.

Kortom: bedrukte mokken zijn een slimme en goedkope manier om op te vallen. Bedrukte mokken bestellen voor de zaak of weggeven aan vrienden, familie, overige relaties, heeft een positief effect.

Houdbaarheid van de opdruk

We drukken mokken en servies met promotionele druktechnieken. Meestal komt het er op neer dat we het hebben over een ópdruk. De drukkomt dus op de mok en dan eigenlijk op het glazuur. Daardoor is de opdruk beperkt houdbaar, tussen de 500 en 2000 wasmachinebeurten. De ene opdruktechniek ( transferdruk) is beter houdbaar dan de andere druktechiek ( tampondruk) . De opdruk is in geen geval geschikt voor professionele horeca. Daar worden namelijk in de spoelmachines veel hogere temperaturen en krachtiger spoelmiddelen gebruikt. Voor de professionele horeca moet je serviesgoed laten bewerken met een ‘onder-glazuur’. Dan wordt het kopje gebakken, dan bedrukt en daaroverheen wordt pas de glazuur aangebracht. Dat is mogelijk bij afname aantallen die in de duizenden lopen. Bij promotionele kopjes en of mokken wordt er óp het glazuur gedrukt en niet erónder.