Loading...

Please wait...

Klassieke paraplu's

13 producten

Producten per pagina

Klassieke paraplu’s bedrukken.

Klassieke paraplu’s bedrukken is onze business. Maar wat verstaan wij onder een klassieke paraplu? Wij noemen een model paraplu ‘klassiek’ als
er een gebogen handvat is
de paraplu niet opvouwbaar is
de doorsnede groter is dan 94 cm

Bedrukte paraplu’s zijn fijne relatiegeschenken. De meeste mensen hebben één of meerdere paraplu’s thuis en of in de auto klaarliggen. Vandaar dat veel klanten er voor kiezen om een paraplu te laten bedrukken met hun logo en of tekst en slogan. Dat is natuurlijk niet voor niets want in Nederland is nogal eens een plensbui of neerslag in de vorm van motregen of hagel te verwachten: Nederland heeft een gematigd zeeklimaat. Daardoor valt er gemiddeld 7 procent van de tijd ( dus omgerekend ruim 100 minuten per dag) regen of neerslag. Op jaarbasis valt er gemiddeld 700 tot 800 mm neerslag met uitschieters naar 1000 millimeter in erg natte jaren en tot 500 milliliter in droge jaren. De maanden februari en april zijn, statistisch gezien de maanden met de minste neerslag. De temperaturen kunnen binnen één jaargetijde zeer afwisselend zijn en ook per jaar kunnen er grote verschillen optreden. Nogal onvoorspelbaar dus. En daar kan jij dan weer mooi weer op inspelen met een bedrukte paraplu.

En je bent niet de enige parapludrager, heel wat acteurs en films staan bekend vanwege de paraplu: In Batman returns heeft de schurk talloze paraplu’s waarachter hij zich kan verschuilen of die als wapen dienen. In de film Singing in the rain danst Gene Kelly vrolijk door de plassen in de straten. Mary Poppins gebruikt haar paraplu als een soort parachute om deoor de lucht te zweven en in de film Blade Runner gebruikt de hoofdpersoon een paraplu waarvan de steel een LED licht uitstraalt. En voor de ouderen onder ons, weet je nog de televisie serie de Wrekers waarin John Steed altijd zijn paraplu bij zich had en hem ook als wapen gebruikte?