Loading...

Please wait...

Gum bedrukken

Geen producten gevonden

Gum bedrukken

Gum bedrukken en andere bedrukte bureauaccessoires kunnen bijdragen aan succesvolle marketing campagnes. Deze promotieartikelen liggen vaak bij iemand op het bureau en  worden dus vaak gezien én vaak gebruikt.
Eén van die artikelen kan je goed inzetten als giveaway: bedrukte gummen. We kunnen ze bedrukken met een PMS-kleur en ook fullcolor digitale opdruk is een optie. Je kunt ze versturen met een brievenbusmailing maar ook op een beurs delen ze leuk uit.

Waar komt gum vandaan?

De gum is bij toeval uitgevonden door de Britse chemicus Joseph Priestley. Hij ontdekte per ongeluk dat als je rubber heen en weer wrijft, een potloodstreep verdwijnt. Vanaf dat moment verkocht men stukjes rubber  als gum. Ook bekende merken zoals Staedtler, Stahles, Laufer en Pelikan hebben een gum in het assortiment. De gummen van Staedter hebben wij in het assortiment en kunnen we voor je bedrukken.

Tegenwoordig  zijn er heel veel fantasie-vormen gum verkrijgbaar. Kijk maar eens op internet wat er allemaal wordt aangeboden: gum in de vorm van pinda’s, diertjes, autootjes en zelfs in de vorm van fruit en snoep. Vooral die laatste twee soorten zijn controversieel want ze nodigen kleine kinderen uit om het in de mond te steken en dat is niet de bedoeling. Vandaar dat Promo2000 dergelijke gum niet aanbiedt en zich beperkt tot de gebruikelijke rechthoekige gum.

Hoe lang gaat gum mee?

Gum kan jaren mee gaan, afhankelijk van de kwaliteit. Maar als gum erg oud is, kan het verbrokkelen. Een goed gum is zacht en redelijk buigzaam. Inmiddels kent iedereen kent de werking van gum en heeft elk huishouden meerder gummetjes in de la liggen. Maar ook in ons technologische tijdperk is het gummetje er nog steeds : op het beeldscherm van je computer, als een icoontje in Word las je lijnen in een tabel wilt verwijderen!

Bekijk de categorie ‘bureau accessoires bedrukken‘ om alle bureau accessoires te zien die bedrukt kunnen worden.