Loading...

Please wait...

A4 schrijfmappen met rits bedrukken

9 producten

Producten per pagina

A4 Schrijfmappen met rits bedrukken

A4 schrijfmappen met rits bedrukken is een prima keus! Een schrijfmap met rits, zodat al je paperassen ook echt in de map blijven en niet te pas en vooral te onpas uit je map vallen. We hebben diverse mappen voor je die met een rits zijn uitgerust. Er zijn goedkopere promo mappen tot luxere mappen van leder. In de meer budgetklasse kan je denken aan schrijfmappen zoals de Beta, de Firenze, model Manager en de Superieur schrijfmappen. Die zullen in een prijsklasse rond de 7 euro, afhankelijk van het afname aantal en de bewerking, uitkomen. In het meer luxe segment zijn de schrijfmappen uit de serie Tucson erg populair. Compleet uitgeruste schrijfmappen met je eigen logo opdruk, daar doe je het voor!

Het lange gebruik van schrijfmappen

Schrijfmappen worden meestal lang ( gemeten in maanden en jaren) gebruikt. Door het dagelijkse gebruik ligt de promotiewaarde hoog. En daarom is het een investering dus die zijn vruchten afwerpt.  Niet alleen op de korte termijn maar ook zeker op de lange termijn. Er zijn, behalve de gebruikelijk zwarte schrijfmappen, ook gekleurde schrijfmappen beschikbaar.
Kijk ook goed naar hoe de schrijfmap is ingedeeld. En vergelijk dat met jouw specifieke wensen. Wil je veel kleine vakjes of juist wat minder vakken en dan wel van een groter formaat? Er is veel mogelijk. Veel schrijfmappen leveren we met een standaard schrijfblok. Dat schrijfblok is er dan al door de producent in gedaan. Zo’n schrijfblok is naderhand niet te personaliseren want het blok is al i n elkaar gelijmd.
Als je later met jouw jouw logo bedrukte schrijfblokken wilt hebben, dan kunnen we die uiteraard ook voor je maken.