Loading...

Please wait...

A4 schrijfmappen met tablethouder bedrukken

1 producten

Producten per pagina

A4 schrijfmappen met tablethouder bedrukken doe je bij Promo2000!

Zonder tablet de deur uit,…. dat kunnen we ons al bijna niet meer voorstellen. A4 schrijfmappen met tablethouder bedrukken is dan ook een top idee! Wij bieden daarom ook leuke schrijfmappen aan waar de tablet in kan. Zo heb je alles bij de hand en zit je tablet goed beschermd.

Houd bij het uitzoeken van de map rekening met het formaat tablet dat je het meest gebruikt. Niet alle mappen kunnen alle formaten tablet aan. Sommige mappen hebben elastiek zodat je meerdere maten tablet kunt opbergen. Niet alle mappen hebben we op de site getoond. Dus als je niet kunt vinden wat je zoekt, laat het ons weten. Dan kijken we samen met jou naar andere mogelijkheden.

Kijk ook goed naar hoe de schrijfmap is ingedeeld. En vergelijk dat met jouw specifieke wensen. Wil je veel kleine vakjes of juist wat minder vakken en dan wel van een groter formaat? Er is veel mogelijk.

Veel schrijfmappen leveren we met een standaard schrijfblok. Dat schrijfblok is er dan al door de producent in gedaan. Zo’n schrijfblok is naderhand niet te personaliseren want het blok is al in elkaar gelijmd.
Als je later met jouw jouw logo bedrukte schrijfblokken wilt hebben, dan kunnen we die uiteraard ook voor je maken.

Het totale aanbod van A4 mappen vind je in de categorie ‘Schrijfmappen bedrukken A4‘. Kom eens kijken op de site of laat je adviseren door één van onze customerservice-medewerksters. Ze helpen je graag verder.