Loading...

Please wait...

Feestartikelen bedrukken

22 producten

Producten per pagina

Feestartikelen bedrukken.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Eigenlijk is elke mooie dag een feestje. En al helemaal met feestartikelen bedrukken! Feestjes voor een jubileum, een opening, een sponsorfeest, een welkomstevenement, een thema-party, tuinfeest, een mini-festival, zomerfeest. We vieren wat af. En niet te vergeten het feestje dat we vieren voor onze voetbalvrouwen-en mannen. Of het feest dat we hebben als Max Verstappen de Oostenrijkse Grandprix heeft gewonnen. En natuurlijk het ORANJE-feest van koningsdag. Dat is toch Holland op zijn feestelijkst!

Promotie feestartikelen.

En wat leuk dat er allemaal promotionele feestartikelen zijn die we kunnen bedrukken met je eigen logo, afbeelding en of tekst. De meeste feestartikelen zijn wegwerpartikelen van papier en gebruiksvoorwerpen . Vandaar dat ze niet in heel kleine afnames verkrijgbaar zijn. Maar als je een slim ontwerp maakt, kan je de bedrukte feestartikelen voor meerdere gelegenheden en partijtjes gebruiken.
Behalve de artikelen die hier getoond zijn, hebben we ook slingers, vlaggenlijnen, wimpels, maskers fietswimpels, papieren vlaggetjes en nog véééél meer! Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op want we hebben veel meer leuke promotionele en feestartikelen dan we hier op de site kunnen laten zien.

Ballonnen in het milieu.

Een feestje is leuk maar ballonnen in het milieu laten komen is geen feest.  Onze ballonnen zijn gemaakt zijn van natuurlatex en dat is principe biologisch afbreekbaar. Dus van die ballonnen is er geen blijvende schade. Maar voorkom liever dat je ballonnen in de natuur terecht komen.