Loading...

Please wait...

Lippenbalsem bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Lippenbalsem bedrukken

Welkom op onze afdeling ‘lippenbalsem bedrukken’. De mooiste bedrukte lippenbalsem vind je bij ons. Een met logo bedrukte lippenbalsem is altijd leuk om uit te delen bij evenementen. In de zomer kies je voor een versie  met UV protectie. Op de beurs deel je bedrukte lipgloss uit of een luxe lipbalsem in een metalen huls met gravure, kortom, er is veel keus. Het is ook een fijn product voor ski-kleding winkels en de ski-verhuur. Want op de piste in de zon en met de harde wind, zijn schrale lippen geen uitzondering. Zo’n  handige stick stop je makkelijk bij je in je ski-jas.

Welke soorten lippenbalsems zijn er?

Alle lipbalsems leveren we met bedrukking. Er zijn verschillende verpakkingen mogelijk. De meest bekende is de stick. Er is ook een stick in een kartonnen huls, heel milieubewust. Maar voor de dierenliefhebbers onder ons hebben we zelfs een dieproefvrije balsem. Tenslotte hebben we sticks die deels van bamboevezels zijn gemaakt.
Dan zijn er ook lippenbalsems in bolletjes of balletjes. Ze zien er geweldig leuk uit én we hebben ze ook in glossy kleuren. Denk maar aan goud, zilver of rosé gold. Extra glamour kan geen kwaad vinden wij!
Als laatste willen we je onze hartvormige doosjes met lipbalsem laten zien. In lief roze of hartstochtelijk rood.
Deze lippenbalsems zijn bedoeld voor de promotionele markt. Ze zijn goedgekeurd door de keuringsdienst als promotioneel artikel. De keuringsrapporten en de ingrediëntenlijst mailen wij u op aanvraag.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.