Loading...

Please wait...

Paspoortmapjes en pashouders

2 producten

Producten per pagina

Paspoortmapjes en pashouders

Paspoortmapjes en pashouders bedrukken, daarmee stuur je je klanten goed op reis! Deze handige mapjes noemt men ook wel paspoorthoesjes. Ze zijn speciaal gemaakt voor het veilig meenemen van je paspoort en andere cards die je graag bij je hebt. In de reisbranche is het een veel gebruikt bedrukt relatiegeschenk. Omdat met zoveel bedrijven er ook zo vele logo’s zijn, hebben wij gekozen om Pu lederen mapjes in het assortiment op te nemen die verkrijgbaar zijn in meer dan 20 kleuren. Met deze gekleurde paspoorthoesjes is de kans groot dat jouw kleur er bij zit!

Paspoorthoesjes bedrukken.

Natuurlijk kunnen we paspoorthoesjes bedrukken. Maar er zijn ook andere bewerkingen mogelijk. Per product staat aangegeven welke bewerking mogelijk is. Er zijn vier verschillende bewerkingen.
1. Pashouder met opdruk per PMS kleur. We drukken je logo middels zeefdruk of tampondruk per PMS kleur.
2. Paspoortmapje met diepdruk. Een diepdruk is een zwaar stempel in de vorm van jouw logo dat we in het materiaal plaatsen. Op die manier ontstaat een diepliggend voelbaar reliëf.
3. Paspoorthoesjes met foliedruk. Eerst maken we een diepdruk zoals hierboven beschreven. Daarna vullen we de diepdruk in met een ( meestal goudkleurige of zilverkleurige) glanzende folie. Je logo verschijnt dan in die glanzende foliekleur.
4. Kaarthouders met fullcolor opdruk. OP een aantal modellen is het mogelijk om een fullcolor opdruk te plaatsen, Dat is een digitale techniek. Het voordeel is dat het aantal drukkleuren geen invloed heeft op de prijs en er is een oneindig aantal drukkleuren mogelijk.