Loading...

Please wait...

Oordopjes bedrukken

11 producten

Producten per pagina

Oordopjes bedrukken?

Jazeker, kleine maar fijne promotie met oordopjes bedrukken. Jouw slogan hoeft niet aldoor gehoord maar wel graag doorlopend in beeld gebracht.  Deze dopjes zijn ideaal om cadeau te doen aan jouw relaties omdat dit naast een leuk geschenk ook een functioneel geschenk is. Ze zijn geschikt om te bedrukken met je logo en of tekst. Het logo kunnen we drukken op de behuizing van het oprolmechanisme. Of op het meegeleverde doosje (per product verschillend).

Waar gebruik je oordoppen?

Bedrukte oordoppen zijn populaire reclameartikelen / leuke give aways.  Ze zijn onmisbaar op motocross-events en op pop-festivals. Maar ook zijn ze leuk voor op de camping en in het vliegtuig ! Ze worden vooral gebruikt door jongeren op school en in hun vrije tijd. Maar ook onder treinreizigers en busreizigers zijn ze erg populair. Sporters hebben ze vaak in zodat ze tijdens het sporten hun favoriete muziek kunnen horen. Kortom, iedereen draagt ze en gebruikt ze. Tijd dus om ze zelf uit te delen.

TWS oordopjes met opladers

Uiteraard hebben we ook de TWS oordopjes in ons assortiment, compleet met oplader. De letters TWS staan voor True Wireless Stereo.
Luxe setjes met een blue-tooth verbinding en USB oplaadbaar. Daar doe je heel veel mensen een groot plezier mee. uiteraard kunnen we ze ook bedrukken. De opdruk plaatsen we dan op de oplader, daar is voldoende ruimte. We drukken per PMS kleur maar vaak is een fullcolor opdruk ook mogelijk.

Ben je benieuwd naar onze andere USB gadgets, bekijk dan ons volledig assortiment.