Loading...

Please wait...

Technologie bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

capactiteit

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 92

Producten per pagina

Technologie bedrukken

In onze afdeling technologie bedrukken kom je artikelen tegen die te maken hebben met elektronische technologie. En die we kunnen bedrukken met je logo, tekst en of afbeelding. Meer en meer bedrijven gebruiken personalisatie om een relatiegeschenk te laten opvallen. Tegelijkertijd komen er steeds meer producten op de markt. Dus als het populaire artikelen zijn, komen er mogelijkheden om ze te bedrukken. Bedrukte gadgets zijn niet meer weg te denken uit de moderne promotionele wereld.  Er komen niet alleen méér producten. Maar ook steeds kwalitatief betere artikelen die we van je logo kunnen voorzien. In elk geval voldoen al onze technologie producten aan de Europese wetgeving.

Welke bedrukte gadgets zijn er?

Op deze afdeling vind je bedrukte accessoires voor je mobieltje zoals bedrukte powerbanks. Maar ook opladers met bedrukking van eigen logo, speakers met opdruk, wireless chargers met logo. En ook kleinere en goedkopere handige gadgets waarop je je logo wel wilt hebben staan. Denk maar eens aan een popsocket, HUB, carchargers of kabels. Kleine relatiegeschenken met bedrukking die je elke dag gebruikt.

En uiteraard hebben we een aantrekkelijk aanbod USB-sticks met opdruk. Een gepersonaliseerde USB trekt de aandacht, bewust of onbewust. Je houdt het namelijk vaak vast. Maar waarom zou je nog meer een USB moet bedrukken en weggeven aan relaties? We geven hier een aantal redenen:

  • USB sticks zijn praktisch en vaak gebruikt
  • Een USB heeft een lange gebruiksduur en wordt dus lang gehouden
  • En een USB is een uniek geschenk en heeft een luxe uitstraling
  • Bovendien is een USB is breed inzetbaar (evenementen, beurzen, festivals, open dagen, etc.)

Samenvattend, bedrukte gadgets zijn een voortreffelijke manier om op te vallen bij relaties. Een gepersonaliseerde USB wordt zeker door vrienden, familie, klanten, prospects, personeel en overige relaties gewaardeerd.

Er is dus veel mogelijk! Kijk eens bij onze afdelingen