Loading...

Please wait...

Snoep voor de feestdagen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 79

Producten per pagina

Snoep voor de feestdagen bedrukken

Laten we snoep voor de feestdagen bedrukken nu niet beperken tot Kerst…. Feestdagen in Nederland : wat zijn dat er veel! Niet alleen de traditionele feestdagen zoals Pasen, Kerstmis en Sinterklaas. Maar ook Carnaval, Suikerfeest en Valentijnsdag zijn bekende dagen om bedrukt snoep uit te delen. En ook de feestdagen die vanuit het buitenland hun opmars maken, kennen we allemaal: het Oktoberfest uit Duitsland en Halloween uit Amerika. Als je die feestdagen onderdeel wilt laten uitmaken, is een promotie met bedrukt snoep een prima idee. Dit snoep is speciaal rond de feestdagen in productie. Meestal is het niet gedurende het hele jaar te bestellen. We noemen het daarom seizoensproducten. Als het seizoen er is, zijn de producten er ook! Buiten die specifieke dagen is het dan meestal niet verkrijgbaar.

Tijdig bedrukt snoep bestellen.

Snoep met je eigen opdruk, moet je wel van te voren goed inplannen. Want je wilt dat je ontwerp, de snoepkeus en het feest een goede match zijn. Het meeste snoep produceren we vers op moment van order. En rondom de feestdagen is het erg druk. De meeste producties zitten snel vol. Het is dus belangrijk om echt op tijd te bestellen. Advent kalenders worden bijvoorbeeld al uitgedeeld op 1 december. En je Kerst chocolade wil je uitdelen in de week vòòr Kerst. Laat je dus nu al inspireren door deze afdeling!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze dames van de customer-servicekunnen je uitstekend adviseren!