Loading...

Please wait...

Gekleurde katoenen tassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 59

Producten per pagina

Gekleurde katoenen tassen

Gekleurde katoenen tassen als reclame tassen laten maken? Dat is een goed idee! Goodiebags, schoudertassen en schoudertasjes en katoenen draagtasjes zijn er in zoveel kleuren, er is echt een kleur die perfect aansluit bij je kleuren van je huisstijl of je logo.
Al vanaf 100 stuks kan je je eigen gekleurde katoenen tassen laten drukken die inzetbaar zijn op beurzen, open dagen, bijeenkomsten, sportevenementen, festivals, muziekevents. Al die bezoekers hebben wat te dragen en dat kan het best in jouw eigen promotie tassen. Maar ook om je restaurant of café te promoten kan je bedrukte tassen bestellen . Want je geeft de aangekochte artikelen aan je klanten mee in je eigen tas en voor je het weet komt jouw logo weer op straat onder de aandacht. Makkelijk reclame maken is dat.

Hoe bedruk je een promotie tasje?

De meeste gekleurde katoenen tasjes bedrukken we met een druktechniek die we zeefdruk noemen: de logo of afbeelding en of tekst brengen we per PMS-kleur op de stof aan. De verf dringt diep door tot in de vezels van de stof. De meeste logo’s kunnen we op deze manier drukken. Voor tasjes die we gaan bedrukken met een heel veel kleuren logo of een fullcolor afbeelding, gebruiken we een digitale transfer. Met die druktechniek kunnen we in één keer alle kleuren drukken. Ook alle kleur-verlopen en gradaties van die kleuren, drukken we in één keer mee. Dat scheelt heel wat werk maar de techniek is wel wat duurder. Voor sommige logo’s is deze digitale fullcolor techniek een uitkomst omdat we complexe en veelkleurige afbeeldingen dan toch kunnen drukken.
We adviseren u graag over de mogelijkheden in druktechnieken die voor uw specifieke opdruk wensen beschikbaar zijn.