Loading...

Please wait...

Markers bedrukken

16 producten

Producten per pagina

Markers bedrukken 

Markers bedrukken? Markeerstiften bedrukken? Markers of markeerstiften zijn stiften die een felle kleur inkt hebben. Daarmee kan  je bepaalde delen van de tekst met een extra kleur accentueren. Dan weet je straks nog welke delen van een tekst belangrijk waren. Scholieren gebruiken ze veel maar ook zijn ze populair op kantoor.

Hoe komt de marker aan zijn naam?

De eerste markeerstiften zijn op de markt gebracht door de firma Carters Ink in 1963 onder de naam ‘Hi-Liter’. De meest gebruikelijke fluorkleur is geel. Dat is omdat je de oorspronkelijke tekst nog goed kunt lezen ook al ben je er met de markeerstift overheen gegaan. Er zijn ook markers met andere kleuren zoals blauw, roze, groen of duo markers. Ook zijn er  markers met meerdere kleuren bij elkaar of in een bijzondere vorm.

Markers hebben verschillende namen: markeerstfiten, highligters, markerstiften, markerpennen, markeerpennen, fluorstiften, accentueerstiften, accentstiften, maar ook markeurs of arceerstiften.

Markeerstiften met opdruk.

Tegenwoordig zijn echt de leukste vormen beschikbaar: niet alleen de korte robuuste versies maar ook de dunnere lange uitvoering. Dan hebben we markers in de vorm van een mannetje, in de vorm van een bloem, markeer-injectie-stiften, een hand met vingers als markeerstift en zelfs visjes die een fluoriserende stoft hebben. Daarnaast zijn ook de bekende merken bij de markeerstiften vertegenwoordigd zoals BIC en ook STAEDTLER en STABILO die in 1971 de bekende Stabilo Boss introduceerde ( de bekende korte markeerstift met zwarte dop) waarvan de inkt niet door het papier heen drong maar netjes op één zijde van het papier bleef zonder door te drukken of af te geven.

Bekijk de categorie ‘(Vul)potloden en markers bedrukken‘ markers te zien die we kunnen bedrukken.