Loading...

Please wait...

Bad en douche producten bedrukken

14 producten

Producten per pagina

Bad en douche producten bedrukken?

Bad en douche producten bedrukken met je met eigen logo of foto opdruk, die kan je bestellen bij Promo2000. Bedrukte tubes douchegel, fijn geurend badzout met uw logo, badcrème, vanaf nu staat uw relatie zingend onder de douche!

Welk historie heeft het baden?

Baden in een wasbekken of teil, bestaat al sinds de Grieken. Zij maakten er ene heel ritueel van. Er zijn grote en prachtig versierde badhuizen gevonden uit die tijd. De bekendste baadsters zijn onder andere Cleopatra die, naar de overlevering luidt, graag in ezelinnenmelk zou baden om haar huid soepel, jong en blank te houden. Rond de middeleeuwen ging men in Europa naar het badhuis om te baden. Maar alleen de zichtbare delen zoals gezicht, handen  en hals werden gewassen. Andere delen waste men liever niet. Dat was om te voorkomen dat de natuurlijke beschermlaag van de huid zou verdwijnen. Halverwege de achttiende eeuw begreep men dat hygiëne juist bijdroeg tot een betere gezondheid.

Bekende baadsters.

Ook Elizabeth II van Engeland nam geregeld een bad in die melk. Heel bekend is ‘Sisi’, keizerin van Beieren want ook zij kon zich wel vinden in die traditie. De vitamine A en E die te vinden is in de melk, zou zorgen voor een prachtige huid. Ook is er wel honing toegevoegd aan het bad. Als je thuis een dergelijk melkbad gaat nemen, vergeet dan niet om goed af te spoelen want van ezelinnemelk kan je wel schimmel krijgen. Wil je natuurlijk baden, neem dan een yoghert-pakking, want dat helpt net zo goed en heeft geen nadelen. Ook kruiden en zouten, denk maar eens aan het bekende dode-zee-zout, worden toegevoegd aan het badwater. Maar stap ook gerust in bad met onze bedrukte badproducten want al onze producten voldoen aan alle regels en normen die de Europese wetten voorschrijven.

Bekende zegswijzen met baden.

Op zoek naar een leuke slogan om je logo te vergezellen op onze producten die in deze categorie vallen? Denk eens aan:
‘Bij ons kan je baden in weelde’
‘Onze service is een warm bad’

Wil je meer of andere verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.