Loading...

Please wait...

Sport sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

9 producten

Producten per pagina

Sport sleutelhangers bedrukken

Sport sleutelhangers bedrukken doe je bij Promo2000! Sportief reclame maken? Voor je sportwinkel, je sportclub of voetbalvereniging. Of voor de sponsorloop, de tennisclub of voor de promotie van de zwemvereniging. Maar ook de fietsenwinkel die een leuke give-away wil hebben om weg te geven bij de aankoop van een fiets of van fietsaccessoires. Voor hen maken we graag promotiesleutelhangers. Voor elk doel, voor elk evenement en voor elke sport kunnen we een mooie give-away voor je bedrukken.

Sport promoten met sleutelhangers.

Kies voor een bedrukte voetbal sleutelhanger, een gegraveerde shirt sleutelhanger of een sport sleutelhanger. Want bedrukte sleutelhangers is ónze tak van sport. Voetbalsleutelhangers, tennissleutelhangers, atletensleutelhangers, voor veel sporten is een eigen bedrukte promotiesleutelhanger beschikbaar.
Wij bieden sleutelhangers in verschillende figuren aan. Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken.

Reclame sleutelhangers.

Sleutelhangers hebben een grote reclame waarde omdat iedereen ze gebruikt. Daarom zijn ze dagelijks in beeld. Reden genoeg om ze te bedrukken met je logo. Het zijn makkelijke en leuke give-aways voor op beurzen en evenementen. Bovendien zijn ze heel geschikt om per post te verzenden naar je klanten. Een leuke flyer erbij en stuur ze maar rond, ze worden gewaardeerd!
Nederland heeft circa 28.000 sportvereniging. Een biljartvereniging telt gemiddeld 25 leden. En een voetbalclub zo’n 400 leden. De populariteit van de vereniging heeft niet alleen te maken de soort sport zelf maar ook met wisselende trends. Want de laatste 7 jaar is het aantal verenigingen voor golf, wielrennen en atletiek toegenomen. Terwijl bij voetbal, volleybal en sjoelen het aantal verenigingen afneemt. Maar het aantal vrouwelijke voetbalsters neemt dan, na de successen van ons Nederlandse voetbal-dames team juist weer toe. Juich ze maar toe die sporters van Nederland!