Loading...

Please wait...

Goodiebag tasjes

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

12 producten

Producten per pagina

Goodiebag tasjes

Goodiebag tasjes bedrukken en uitdelen op een beurs? Jouw eigen mini tasjes aan de klanten van jouw salon meegeven? Een goodiebag tasje bedrukken is een kleinigheid! Een klein tasje, ook wel apothekerstasje genoemd, valt altijd in de smaak. Jouw reclame draagt zich vanzelf rond.

De goodiebags tasjes uit ons assortiment zijn geselecteerd op

  • kwaliteit – prijs verhouding
  • kleuren
  • drukformaat
Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.

Goodiebag tasjes bedrukken en bestellen

Deze kleine tasjes zijn vooral erg populair voor shops en winkels die kleine producten weggeven of verkopen. De lipstick of ander make-up artikel dat je zojuist hebt verkocht, kan je goed meegeven in een goodybag. Ze worden trouwens ook mini tasjes en of apothekers tassen genoemd.  Alle kleine artikelen die je verkoopt zijn dan leuk verpakt. Ook voor een weggevertje op de beurs worden ze vaak gebruikt. We hebben deze tasjes van papier maar ook van katoen en van non-woven stof.

Al onze tasjes kunnen we bedrukken met je logo.
Katoen en non-woven tasjes kunnen we het best bedrukken met zeefdruk. Bij zeefdruk drukken we per PMS kleur. Maar we drukken ook veel papieren tasjes. Die papieren tasjes zijn custom made en daarom kunnen we ze ook fullcolor bedrukken. Dan kan je net zo veel kleuren laten drukken als je wilt zonder dat dat invloed heeft op de prijs. De iets langere levertijd maakt het prachtige resultaat echt wel goed!

Eenvoudig en snel kun je hier jouw goodiebag bestellen. Alle tassen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen, dan kun je contact met ons opnemen.