Loading...

Please wait...

Spellen bedrukken

Producten 1–36 van 50

Producten per pagina

Spellen bedrukken

Spellen bedrukken met je logo en of tekst om op een speelse wijze je bedrijf onder de aandacht te brengen. Dat is een een origineel cadeautje dat behoorlijk sportief kan zijn, denk maar aan frisbees. Of wil je liever je klanten of je personeel een echte doordenker meegeven? Dat kan met onze houten spellen waarbij je je hersens zal moeten laten kraken om de oplossing te vinden! Of een leuk spelletje Mikado waarmee op de proef wordt gesteld hoe vast je ter hand bent. Of dan toch maar een denkspel zoals domino of schaak?

Geef eens iets speels.

Bedrukte spellen kan je geven aan iedereen want zóveel mensen vinden het leuk om tussendoor even iets anders te doen en de gedachten te verzetten. Spellen zijn speels, kleurrijk, creatief en geschikt als bedrukte give-away of als teaser op de beurs. Je kunt er zelfs een wedstrijd of competitie van maken op de beurs of op je open dag. Denk eens out of the box en kijk of je met onze spellen een creatieve promotie kunt bedenken.

Andere spellen als relatiegeschenk.

Daarnaast hebben we een afdeling speelkaarten waarbij we je logo en of foto’s of teksten op een bridge-spel, kaartspel of klaverjasspel drukken. Ook zijn er mogelijkheden voor een memoryspel, voor speelkaarten met eigen speelzijde, een kaartenpuzzel, informatieve speelkaarten en allerlei verpakkingsmogelijkheden. Kaartspellen bewaart men altijd lang en komen na jaren opeens weer tevoorschijn om wéér gebruikt te worden. Bovendien gebruik je kaartspellen meestal in gezelschap en ze zijn dus voor meerdere mensen in beeld. Jouw logo dus ook! Doe daar je voordeel mee en denk aan lange-termijn-promotie.

Kom eens kijken en speel met de mogelijkheden.