Loading...

Please wait...

Handdoeken borduren

11 producten

Producten per pagina

Handdoeken borduren?

Handdoeken borduren en handdoeken bedrukken zijn verschillende technieken maar beide bieden wij ze u aan. Bij geborduurde handdoeken met logo adviseren wij niet te veel en te groot te laten borduren omdat de achterzijde een verharde plek geeft. De prijs van de borduring is afhankelijk van het formaat dat u wilt laten borduren. Hoe kleiner de borduring, hoe lager de kosten ook zullen zijn. Een kleine borduring zet evenveel zoden aan de dijk als een grote borduring dus u kunt gerust kiezen voor een wat kleiner formaat. Less is more.
Bij bedrukte handdoeken moet de ondergrond glad zijn, vandaar dat die handdoeken op de rand worden bedrukt. Bij een fullcolor opdruk over de gehele handdoek, wordt een ander soort stof gebruikt waarop dergelijke grote veel kleuren opdrukken goed hechten.

Strandlakens borduren.

Een strandlaken bedrukken of een strandlaken borduren behoort tot de mogelijkheden net zoals washandjes bedrukken. Ook gastendoekjes, fitnessdoekjes en golfdoekjes met logo, zijn bij Promo2000 te bestellen. Tevens maken wij handdoeken op maat met een all-over bedrukking of ingeweven logo’s. Tegenwoordig zijn ook de sportschoolhanddoeken heel populair. Deze handdoeken hebben een ander formaat, meestal langwerpiger zodat je ze makkelijk om je nek kunt dragen.

Van welke stof is een handdoek gemaakt?

Traditioneel gebruiken we badstof voor handdoeken. Maar ook zijn er tegenwoordig speciale stoffen die heel snel-drogend zijn. Deze stoffen zijn van microfiber of van polyester en worden allover fullcolor bedrukt. Hier is de prijs vooral afhankelijk van de samenstelling van de stof of stofsoort en natuurlijk aan het formaat van de handdoek. Een gastendoekje heeft natuurlijk een andere prijs dan een strandlaken.

Op zoek naar meer badtextiel producten? Bekijk dan ons volledige assortiment badtextiel.