Loading...

Please wait...

Chocolade met reliëf bedrukken

6 producten

Producten per pagina

Chocolade met reliëf bedrukken

Jouw logo in chocolade gegoten? Jouw eigen logochocolaatje? Chocolade met reliëf bedrukken is niet alleen lekker maar ook een uniek idee! Je eigen logo in chocolade in flowpack of in bedrukte wikkel. Er zijn veel mogelijkheden. Met je eigen logo in de chocolade aangebracht, heb je een heel persoonlijke bedrijfspromotie of giveaway. Zowel in repen als in kleine chocolade tabletten of in verschillende vormen te produceren.
Bij grote 100 gram repen is de minimale afname slechts 100 stuks dus ook voor een kleinere promotie heel geschikt! Deel je liever wat meer uit, dan zijn de 20 gram chocolaatjes al vanaf 500 stuks in je eigen reliëf gegoten.

Hoe maken we een chocolade reliëf?

Voor het maken van jouw reliëf logo chocolaatjes, maken we eerst van je logo een ontwerp voor mal vorm. De meeste logo’s kunnen we 1 : 1 omzetten van logo naar mal. Maar uiterste klein details moeten we wel eens aanpassen. Dan maken we de mal. Als je thuis wel eens met chocolade gewerkt hebt om bijvoorbeeld een zelf gebakken taart te versieren, weet je dat je heel makkelijk mooie vormpjes kunt maken met een siliconen-mal. Het principe voor dit proces is vergelijkbaar. De mal is een ‘op zijn kop ‘ versie van je logo. Als je de chocolade er in giet, laat uitharden en daarna omdraait, valt de chocolade met je eigen logo in reliëf er uit!

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.