Loading...

Please wait...

Snoepblikjes bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

18 producten

Producten per pagina

Snoepblikjes bedrukken

Je bent beland op de afdeling snoepblikjes bedrukken. Of ben je op zoek naar ander snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment  snoep te bekijken.

Snoepblikje met logo

Promo2000 heeft veel contact met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij jou onze snoepblikjes voor de beste prijzen aanbieden. Kleine verbruiker? Al vanaf 250 stuks zijn de blikjes bij ons te bestellen. Ben je op zoek naar een groter aantal snoepblikjes want je gaat uitdelen op een beurs of op een festival? Vanaf 5000 stuks betaal je per snoepblikje een lage staffelprijs. Dus daarmee ben je echt goedkoop uit. Bij Promo2000 ben je voor elk aantal snoepblikjes aan het juiste adres.

Blikjes snoep met jelly beans of pepermunt

Behalve pepermunt hebben we ook Jelly beans (jellie beans) in bedrukte snoepblikjes en klikblikjes.. De oorsprong van de naam ligt bij de Jelly Belly: de merknaam van de Amerikaanse firma Jelly Belly Candy Company. Die hebben het snoepje uitgevonden. De originele Jelly Belly is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren en smaken. Bovendien is die versie gelatine vrij. De snoepjes zijn gemaakt van suiker, glucosestroop, maiszetmeel en smaakstoffen. Promo2000 heeft deze originele Jelly Belly in het assortiment, bij de afdeling ‘zakjes‘. Naast de originele versie, bestaan er inmiddels veel soorten snoepjes die qua vorm, formaat en smaak het origineel willen benaderen. Deze soort leveren we in bedrukte reclame snoepblikjes. Men noemt ze jelly beans.

Snoepblikjes bestellen met logo.

In onderstaande assortiment kun je de snoepblikjes kiezen die bij jou passen. Klik het aantal aan en de gewenste kleur. Geef aan hoeveel kleuren opdruk je wilt en de prijs komt vanzelf te voorschijn. Alle snoepblikjes bedrukken we met logo en of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten blikjes met snoep dan kan je contact met ons opnemen.