Loading...

Please wait...

Snoep bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 265

Producten per pagina

Snoep bedrukken doe je bij Promo2000

Snoep bedrukken? Relatiegeschenken personaliseren is een hot item. Steeds meer bedrijven zien de waarde in het bedrukken of graveren van een geschenk voor een relatie, in plaats van bijvoorbeeld het uitdelen van een standaard foldertje. Er is de laatste tijd veel bijgekomen qua bedrukte relatiegeschenken. En ook snoep kunnen we bedrukken. Met bedrukt snoep val je op. Promo2000 biedt goedkoop snoep, een snelle levering en hulp bij het uitzoeken van een product.

Waarom geef je bedrukt snoep?

Bedrukt snoep trekt bewust de aandacht. Je hebt het vaak maar even in de hand, maar een bedrukking valt dan juist wel op. Je hebt op dat moment alleen aandacht voor dat snoepje op chocolaatje. Er zijn nog meer redenen om snoep te bedrukken en weg te geven aan relaties. We zetten een aantal op rij voor je.

  • Iedereen houdt van snoep en je zult zien dat je snel door je voorraad heen bent.
  • Het is een relatief goedkoop promotiemiddel.
  • Het kan je marketingcampagne versterken, zeker als je voor een thema/feestdag kiest.
  • Snoep is breed inzetbaar zoals op evenementen, beurzen, festivals, en op open dagen.

Kort gezegd, bedrukt snoep is niet alleen lekker, maar ook de ideale manier om op te vallen. Je relaties (vrienden, familie, klanten, prospects, personeel, etc.) zullen gepersonaliseerd snoep zeker waarderen!

Je hebt bij Promo2000 een ruime keus aan snoepsoorten zoals pepermunt, zuurtjes, drop, spekjes, chocolade, koekjes en nog veel meer zoals winegums, en schuimpjes. We hebben een groot assortiment Haribo.  En alles maken we vers voor je aan op moment van order!