Loading...

Please wait...

Pennenstandaards bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Pennenstandaards bedrukken

Pennenstandaards bedrukken en bedrukte bureaustandaards? Jazeker, dit leuk artikel past prima in je marketing campagnes. Het staat op het bureau en een opdruk zal dus vaak gezien worden. Iedereen gebruikt de standaards, kijk maar eens op je eigen bureau en op dat van je collega’s. Op elk bureau staat een potje of bakje dat dienst doet als pennenstandaard. Vaak worden er lege potjes die eerder dienst hebben gedaan, gebruikt. Of kunststof bakjes die over zijn na ander gebruik. Maar een écht pennenbakje staat wel heel wat gezelliger en opgeruimder. Zeker als het bedrukt is met je eigen logo.

In welke materialen zijn er pennenstandaards?

De pennenstandaards zijn verkrijgbaar verschillende materialen. Bijvoorbeeld in kunststof en hout of in  bamboe.  Vooral bamboe is momenteel erg trendy. Dat komt omdat bamboe relatief milieuvriendelijk is. En dat komt dan weer door het feit dat bamboe heel snel  groeit waardoor je snel en vaak kunt oogsten. En omdat bamboe relatie weinig water nodig heeft. We hebben méér pennenbakjes in ons assortiment dan we op de website tonen dus maak je wensen vooral aan ons kenbaar zodat we je ook andere modellen kunnen aanbieden.

Lekker zelf pennenbakjes maken

Een aantal heel bijzondere pennenbakjes waarin mensen al hun creativiteit hebben uitgeleefd zijn : origami-papieren pennenbakjes, conserven blikjes pennenstandaards, pennenstandaards van beplakte toiletrolletjes en keukenrollen, een mok of beker als bureaustandaard en zelfgemaakte bakjes van klei met gaatjes voor de pennen.

Aantallen, uitvoeringen en prijzen verschillen per model. Zo heb je budget en luxe pennenstandaards. Bureau accessoires bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘bureau accessoires bedrukken‘ om alle bureau accessoires te zien die bedrukt kunnen worden.