Loading...

Please wait...

Notitie boekjes bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

schrijfkleur

minimale afname

druktechniek

productformaat

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 63

Producten per pagina

Notitie boekjes bedrukken

Met een bijzonder groot aanbod op onze afdeling notitie boekjes bedrukken vind je bij ons altijd wat je zoekt. Promo200 staat garant voor een scherpe prijs. Maar zeker ook voor een goede service en een hoge kwaliteit producten en bedrukking. Bekijk hierboven ons aanbod notitieboekjes of lees hieronder meer over ons aanbod.

Duurzame notitieboekjes

Duurzaamheid is hot. Steeds meer bedrijven willen aantonen dat zij milieubewust werken. Ook wij van Promo2000 doen ons best om zo duurzaam als mogelijk te werken. Een goede manier om je duurzame werkwijze te laten stroken met je uitstraling is door het gebruik van duurzame relatiegeschenken. We zien daarom dat de notieboekjes van milieuvriendelijk materiaal steeds populairder worden. En het mooie is dat ze helemaal niet duur zijn.

Notitieboekjes met logo

De meeste bedrijven kiezen bij de bedrukking van de schrijfboekjes voor een passende kleur waarop het logo of de bedrijfsnaam is bedrukt. Een andere optie is fullcolor bedrukking van notitieboekjes. Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld een mooie foto te gebruiken als cover van de boekjes.

Kleine oplage notitieboeken

Niet elk bedrijf heeft elk jaar honderden notitieboekjes nodig. Daarom bieden we ook notitieboekjes in kleine oplage aan. In het productenoverzicht staat de minimale afname aangegeven per notitieboekje.

De grootte van de oplage blijft voor veel bedrijven een uitdaging. Je wilt niet nog jaren lang dozen met bedrukte boekjes hebben staan in je magazijn, maar ook niet na een paar maanden weer nieuwe boekjes moeten bestellen. Breng dus goed in kaart waar je de boekjes allemaal voor gaat gebruiken en schat het verbruik in, rekening houdend met het feit dat personeel meer boekjes verslindt dan je zou denken.

Pen-boekje combinatie bedrukken

Het blijft een gewilde en praktische combinatie: notieboekje+pen. We bieden verschillende opties aan hiervoor. Bestel bijvoorbeeld de Notieboekjes Tecel inclusief pen of de notitieboekes Appearance met pen. Notitieboekjes inclusief complete pennenset? Dat kan met de Cuatro. Naast opdruk op de pennen en op het boekje krijg je ook bedrukte zaklampjes als sleutelhanger er bij.

Goedkope notebooks

Notitieboekjes bedrukken doe je nergens voordeliger dan bij Promo2000.nl. Maar ook voor luxe notitieboekjes zit je bij ons goed. Maak indruk op je personeel en relaties met onze Moleskine soft cover classic boekjes.

Voordelen notitieboekjes als relatiegeschenk

Notitieboeken hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van andere promotionele geschenken:

  • Het is relatief makkelijk te bedrukken
  • Het is goedkoop
  • Iedereen gebruikt papierproducten

Advies op maat

Mochten de gewenste notitieboekjes er niet bijstaan dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij kunnen uitzoeken of je wens mogelijk is! Voor ons totale aanbod aan schrijf- en notitieblokken, kijk bij de categorie ‘Schrijfblok en notitieboeken bedrukken’.