Loading...

Please wait...

VOET verzorgings producten bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Voet verzorgings producten bedrukken?

Bij Promo2000 hebben we een afdeling voet verzorgings producten bedrukken. En dat is niet voor niets want onze voeten hebben heel wat te verduren. Behalve iemand de voet dwars zetten, op de voet volgen of voet bij stuk houden of een wit voetje halen, worden er heel wat kilometers per dag gelopen. Neem er maar eens een stappenteller bij, dan zal je zien hoeveel je loopt. En hoewel voeten alles voor ons doen, ons overal naar toe brengen en ons de hele dag overeind houden, vergeten we ze vaak.

Verwen je voeten.

Zet de voeten eens in het zonnetje en verwen ze met ontspannende voetencrème uit een bedrukte tube. Of neem een voetenbadje met een bedrukte verzorgingstab. Verras uw klanten met een leuke pedicure set met bedrukte voetenscrub. Tenslotte schuif je de voetjes daarna in bedrukte badslippers waarop uw logo staat. We zouden haast kunnen zeggen : Dat is bedrijfspromotie ten voeten uit!

Andere voet verzorgingsproducten.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten. Of kijk eens bij onze afdeling sleutelhangers waar u een leuk assortiment voeten-sleutelhangers kunt bekijken. Ook deze voetensleutelhangers kunnen we bedrukken met je logo en of je tekst zodat je die kunt inzetten voor je bedrijfspromotie. Ook hebben we nagelvijltjes en een leuk pedicuresetje waarmee je je klanten kan verrassen. Als je een ander idee hebt maar je kunt dat artikel niet op onze website vinden, neem dan even contact met ons op dan kijken we graag. Dan kijken we graag of we het door jou gewenste product voor je kunnen vinden. Want we hebben meer artikelen dan we op de site kunnen laten zien.