Loading...

Please wait...

Suikerzakjes bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Suikerzakjes bedrukken

Suikerzakjes bedrukken doe je bij Promo2000. In de loop van de jaren vijftig werd het gebruikelijk dat de horeca en bedrijven een suikerzakje lieten maken. Dat is dan bedrukt met eigen tekst en soms een afbeelding. Vanaf omstreeks 1958 tot ver in de jaren zeventig was het laten maken van suikerzakjes heel populair. Maar ook op dit moment laten bedrijven nog graag hun logo op een suikerzakje drukken. Want een bedrukt suikerzakje is niet alleen hygiënischer dan een suikerklontje maar het staat ook verzorgd.

Kan je suikerzakjes bedrukken?

Ja, suikerzakjes kan je bedrukken. Er zijn grofweg twee druktechnieken voor. Er is een opdruk per PMS kleur. Dan drukken we het logo per drukkleur. Er is een maximum van 4 kleuren. We kunnen ook fullcolor drukken. Dan is er geen beperking in het aantal drukkleuren. Maar vaak is het afname aantal voor deze techniek hoger. En niet elk artwork is altijd geschikt voor deze druktechniek. Goudkleur is bijvoorbeeld niet drukbaar met een fullcolor. Laat je artwork even aan ons zien, dan kunnen we het beoordelen.

Ben je op zoek naar meer snoep? Klik dan op onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.

Welke suikersoorten zijn er?

In het assortiment van Promo2000 vind je diverse soorten en maten suikerzakjes. Al deze suikerzakjes kunnen we bedrukken met een logo of tekstopdruk. Onze promotionele suikerzakjes worden gevuld met kristalsuiker. Maar op aanvraag is er ook rietsuiker en fairtrade suiker of biologisch suiker. En voor de speciale gelegenheden hebben we zelfs gekleurd suiker.

Wat is suiker?

Suiker is altijd een koolhydraat.

  • Natuurlijke suikers zijn afkomstig uit mais, suikerriet en suikerbiet. Kristalsuiker wordt uit de wortel van de suikerbiet gewonnen.
  • Glucose, dat zijn lange suikerketens die niet zoet smaken, zoals die in aardappels en granen voorkomen.
  • Lactose, dat is melksuiker en de fructose of fruitsuiker, behoren tot een eigen groep.
  • Suiker bevattende planten zijn de ahorn, agave, koksbloesem, en palm. Hiervan worden siropen gemaakt.

Suikerzakjes bedrukken?

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte suikerzakjes bestellen. In onderstaande assortiment kun je de suikerzakjes kiezen die bij jou passen. Alle suikerzakjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een  drukproef. Op deze drukproef kun je precies zien hoe we het logo op de suikerzakjes gaan drukken. Akkoord met de drukproef? Dan gaan jouw suikerzakjes in productie! Wil je graag advies over de verschillende soorten suikerzakjes dan kun je contact met ons opnemen.