Loading...

Please wait...

Badtextiel bedrukken

12 producten

Producten per pagina

Badtextiel bedrukken?

Ja, badtextiel bedrukken zoals handdoeken, badjassen, gastendoekjes en badslippers zijn geweldige producten om in te zetten als relatiegeschenken. Elke dag maakt u gebruik van deze artikelen in de badkamer, keuken, in de sportschool, in de sauna of op het strand en door het grote oppervlak komt een logo en/of tekst van uw bedrijf goed tot zijn recht. Bij Promo2000 kunt u terecht voor bedrukte handdoeken. Tevens leveren we geborduurde handdoeken, geborduurde badjassen en zelfs badslippers met opdruk. Hét ideale relatiegeschenk voor scholen, wellnessresorts, sportscholen. Maar ook voor sportverenigingen, beautysalons en fysiotherapeuten.

Welke stofsoorten zijn er voor handdoeken?

Badtextiel is meestal van badstof maar ook anders stoffen zoals velours zijn mogelijk. Badstof wordt meestal geborduurd omdat de dubbele lusjes van de stof niet goed lenen voor een opdruk omdat de lusjes bewegelijk zijn en je opdruk dan nooit helemaal goed en strak zichtbaar is: de ondergrond onder de inkt zal zichtbaar zijn. Vandaar dat we voor badstof kiezen voor borduring.

Wat kost een borduring?

De prijs van de borduring is afhankelijk van het gemiddeld aantal steken dat we gaan zetten op een bepaald oppervlakte. Je kunt je voorstellen dat groter de borduring, hoe hoger de prijs zal uitvallen. Het grote voordeel van borduring is dat we heel veel kleuren (meestal wel 8 kleuren) probleemloos kunnen borduren. Bovendien is een bewerking altijd blijvend en vrijwel niet aan slijtage onderhevig.
Velours kunnen we fullcolor bedrukken en omdat van die stof de lusjes / vezels heel kort zijn, geeft een fullcolor opdruk of sublimatie een prachtig resultaat.

Waarom badtextiel bedrukken bij Promo2000?

  • Je krijgt deskundig en persoonlijk advies.
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • We leveren de beste kwaliteit.