Loading...

Please wait...

Parkeerschijf bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Parkeerschijf bedrukken

Wil je bedrijf iets weggeven dat met auto’s te maken heeft? Denk dan aan parkeerschijf bedrukken. Parkeerschijven worden ook wel parkeerkaarten genoemd. Bedrukte parkeerschijven zijn een leuk promotieartikel voor rijscholen, autohandelaren, garagebedrijven en autoschade-en herstel bedrijven. Want iedereen gebruikt geregeld een parkeerschijf en jouw logo komt dan mooi weer eens onder de aandacht! Een handig artikel dat zich graag laat zien.

De geschiedenis van de parkeerkaart.

De parkeerschijf is al een tijdje in dienst : in het jaar 1957 kwam de parkeerschijf voor het eerst in beeld in Parijs. Die waren van karton en ze bestonden uit een hoes met venstertjes en een ronde draai schijf. In die tijd mocht je ook gewoon een handgeschreven papiertje in de auto leggen met je aankomsttijd. Tegenwoordig is er een internationaal gestandaardiseerd model voor de parkeerschijven. De voorzijde mag geen reclame bevatten  en ze mogen niet rond van vorm zijn. Het tijdstip van aankomst moet duidelijk aangegeven zijn en de verdeling in halve uren is ook verplicht. Je gebruikt de parkeerkaart als je parkeert in een zogenaamde ‘blauw zone’. Deze blauw zone kan je herkennen aan de blauwe band ie op straat is geschilderd of aan het witte bord met de blauwe P er op. De parkeerkaarten zijn in heel Europa geldig hoewel Denemarken een uitzondering is want daar gebruiken ze een doorzichtig transparante parkeerkaart die op je voorruit geplakt is.

Slogans voor bedrukte parkeerkaarten.

Een leuke slogan nodig die iets met tijd te maken heeft? Denk dan maar eens aan bekende Nederlands spreekwoorden en gezegden zoals – wij maken tijd voor jou – komt tijd komt raad – de tijd zal het leren – een kind van de tijd zijn – gezelligheid kent geen tijd-  is vast van toepassing!