Loading...

Please wait...

Papier drukwerk

Producten 1–36 van 45

Producten per pagina

Papier drukwerk

Behalve schrijfmappen en pennen hebben we natuurlijk ook papier drukwerk zoals schrijfblokken. Want als je als je vorige schrijfblok is volgeschreven, wil je verder op nieuwe blokken. We hebben notitieblokken in formaat A3, A4, A5 en A6.
We drukken de schrijfblokken fullcolor. Bij die druktechniek drukken we in één keer alle kleuren. Dat is een goedkoper proces dan het papier per PMS kleur te bedrukken.

Ook is het zo dat de meeste klanten er tegenwoordig voor kiezen om géén gelamineerd voorblad of schutblad te nemen. In gebruik blijkt namelijk dat veel gebruikers het relatief dure voorblad er voor gebruik direct afscheuren. Of ze slaan het naar de achterkant van het blok om. En dan is je logo dus ook niet in beeld. Om de kosten én verspilling van geld en materialen zo laag mogelijk te houden, kiest men nu dus vaak om zónder schutblad te bestellen. Maar als je liever wel een gelamineerd bedrukt schutblad wilt, dan is at altijd mogelijk. De meerprijs die daar mee gemoeid is, laten wij u uiteraard weten.

Is er ook milieu vriendelijk drukwerk?

Ja, er is ook milieuvriendelijk drukwerk. Want bij Promo2000 kan je kiezen voor  een milieubewuste keus met onze GREEN-serie. Daarvan is het papier gemaakt van eucalyptus-plant. Omdat dat zo snel groeit, heeft het minder water nodig. Ook groeit het veel sneller dan bomen dus kan er vaker geoogst worden.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook sticky-notes, zelfklevende blokjes, combisets in hardcover en softcover. Te veel eigenlijk om allemaal op te noemen!