Loading...

Please wait...

Tubes bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Tubes bedrukken.

Tubes bedrukken, tubes met verzorgende producten.
Bedrukte tubes handcrème, een tube douchegel met opdruk, tube bodylotion met logo of aftersun tubes bedrukken? Allerlei soorten huid en haar verzorgingsproducten in een bedrukte tube kunt u bij ons online bestellen.
We kunnen ze voorzien van een opdruk per pms-kleur of van een fullcolor opdruk als u een veelkleurig logo heeft of een afbeelding met veel rasters of een foto. Het zijn leuke relatiegeschenken of give-aways. Niet alleen op beurzen is dit een leuke weggever. Maar ook als aandenken van jou aan je klant na het bezoek van je winkel.

Wat is de levertijd van een bedrukte tube?

Omdat tubes niet als voorraad artikel klaar liggen maar ‘vers’ gemaakt worden op moment van aanvraag, is er meestal een wat langere levertijd. Het product dat in de tube zit, maken we nieuw en vers aan zodat je altijd een product hebt dat zo lang mogelijk houdbaar is. De verpakking produceren we ook dan pas. Tubes maken we van een grote rol dik kunststof. De opdruk komt op dat kunststof. Daarna snijden we de lap kunststof in het template van de tube. De tube vormen we op de machine. Daarna vullen we de tubes met het vers gemaakte product. En tenslotte sealen we de onderzijde van de tubes.
De tubes met verzorgingsproducten zijn altijd één product: dat wil zeggen dat die specifieke tube met dat specifieke product wordt gevuld. Van de warenwet mag je niet het product in een andere dan de voorgeschreven tube verpakken.