Loading...

Please wait...

Keuken en koken

Producten 1–36 van 82

Producten per pagina

Keuken en koken 

Producten die te maken hebben met keuken en koken. Tegenwoordig is personalisatie erg populair. Keukenartikelen, maar ook kookartikelen kun je tegenwoordig bedrukken. Er bestaan veel artikelen binnen deze categorieën en daarom is het belangrijk om op te vallen. Gelukkig kan je een bedrukt keukenartikel of kookartikel heel gemakkelijk en goedkoop persoonlijk maken. Daarmee val je op! Je logo op een product dat iedereen gebruikt, dat is mooie reclame. Bij elk product staat aangegeven welke bewerking we kunnen toepassen. Dat kan een opdruk per PMS kleur zijn. Maar soms is een fullcolor opdruk ook mogelijk en dat is vooral fijn als je logo veel kleuren heeft. Bij andere artikelen kunnen we een gravure maken.

Bedrukking op keuken artikelen.

We kijken allemaal bewust of onbewust naar een bedrukking op bijvoorbeeld een karaf, schort of peper en zout setje . Een keukenartikel of kookartikel weggeven als relatiegeschenk en/of promotieartikel werkt. Het is een artikel dat:

  • Veel in gebruik zal zijn.
  • Origineel is.
  • Een lange levens- en gebruiksduur heeft.
  • Gewaardeerd zal worden vanwege de luxe uitstraling.

Kortom: bedrukte keuken- en kookartikelen zijn een geschikte en goedkope manier om op te vallen bij klanten, en relaties. Wees slim en effectief in jouw marketing door bedrukte producten te geven aan personeel, vrienden. familie, klanten en overige relaties.

Keukenartikelen als relatiegeschenk.

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van keuken en koken. En omdat iedereen kookt, zijn deze artikelen populair. Je kunt flink uitpakken met een wijnkoeler, een luxe messenset. Maar je kan het ook beschieden houden met een bedrukte opener. Ook bedrukte keukenschorten zijn erg populair.