Loading...

Please wait...

Fruit bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Fruit bedrukken doe je bij Promo2000

Gezondheid en gezond leven is steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. Dit maakt bedrukt fruit tot een ideaal relatiegeschenk. Een bedrukking trekt de aandacht, of je er nu bewust of onbewust mee bezig bent. Fruit bedrukken als relatiegeschenk is slim, omdat fruit uniek is en gezondheid uitstraalt. Het is een ideale promotie op sportevenementen. Maar ook op congressen op de lunchtafel die jij gesponsord hebt. Of om uit te delen op scholen bij open dagen en sponsorlopen. Fruit kan eigenlijk altijd worden uitgedeeld. Dus waarom dan niet met jouw logo erop?

Bedrukte appels, peren, bananen.

Bij Promo2000 kan je vanaf slechts 100 stuks al fruit laten bedrukken. in ons assortiment vind je diverse soorten fruit, waaronder:

  • Appels in rood of groen
  • Peren
  • Bananen

Het fruit bedrukken we met eetbaar inkt. Die inkt is wit van kleur. Ook is het mogelijk om het fruit te leveren in houten fruitkisten. En mooie ruitmanden zijn ook mogelijk. Ons assortiment biedt veel mogelijkheden voor jouw marketingdoeleinden.

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Met onze ervaring ben je bij Promo2000 aan het juiste adres voor al je relatiegeschenken. Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukt fruit en overige relatieartikelen van Nederland! Heb je vragen over een bestelling, offerte of over de mogelijkheden? Bel, mail of chat gerust met onze klantenservice. Wij helpen je graag!