Loading...

Please wait...

Chocolade dragees bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

12 producten

Producten per pagina

Chocolade dragees bedrukken.

Chocolade dragees bedrukken met eigen logo, bedrukte zakjes, chocolade dragees in doordruk strips. Je vindt het allemaal op deze afdeling. Bedrukte choco confetti in blikjes, bedrukte clickblikjes, zakjes, doosjes en potjes. Soms zijn de kleuren van de choco drageetjes gemengd. Dat heet assorti. Maar soms zijn ze ook per kleur of per kleur combinatie naar keus te bestellen. Welke mogelijkheden er zijn, hangt af van het specifieke product. Meestal staan de mogelijkheden beschreven in de tekst bij het artikel. Soms moeten we het voor je navragen. En dat doen we graag!

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.

De geschiedenis van de chocolade dragee.

Chocoladedragees zijn kleine ronde stukjes chocolade die een glanzend suikerlaagje krijgen. De suiker is met leurstof gekleurd. Het omhullen van een kern met suiker, deed een apotheker in Verdun al in 1220 gedaan. Hij wilde de amandelen die hij verkocht als spijsverteringsbevorderend middel, langer bewaren. Daarom doopte hij ze in een suikerlaagje. Heel bekend werden de pinda’s in een suikerlaagje die eerst in de tweede Wereldoorlog de Amerikaanse soldaten kregen.
Rond 1960 kwam de lekkernij onder de naam M&M ( genoemd naar de uitvinders Forrest Marsch en Bruce Murrie) in Amerika op de markt. In Europa kwam het snoep uit onder de naam Treets. De kleine chocolade confetti die wij als bedrukt promotiesnoep gebruiken, is een afgeleide hiervan.