Loading...

Please wait...

Veganistisch snoep

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

23 producten

Producten per pagina

Veganistisch snoep bedrukken

Bij vegan snoep of veganistisch snoep gebruiken we geen dierlijke ingrediënten bij de productie. Zo zit er geen gelatine in, geen eiwit, geen honing maar bijvoorbeeld ook geen melk of boter. Dit snoep is dus geschikt voor vegetariërs en veganisten. Als het om vegan snoep gaat, hebben wij een klein VEGAN-icoontje bij het product geplaatst. Dan kan je snel zien of een product inderdaad vegan is. Dus snel herkenbaar en makkelijk zoeken. Als je een andere vega versie zoekt van snoep en die staat niet bij ons op de site? Laat het ons weten want we hebben niet elke snoepsoort die we kunnen leveren op de site getoond.

Welk veganistisch snoep kan je bedrukken?

We hebben vegananisch snoep in veel soorten. Er is pepermunt met logo, bedrukte vegan zuurtjes en snoepjes. Maar ook vegan lolly’s, vegan dextrose en zakjes met vegan jellie gums. Uiteraard kan je logo op de verpakking worden gedrukt.
Je kan altijd de ingrediëntenlijst opvragen van een bepaald product, die mailen wij u graag! Want dan kan je zelf zien of de ingrediënten aansluiten bij je wensenlijstje.