Loading...

Please wait...

Reisbeker bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 76

Producten per pagina

Reisbeker bedrukken

Als je kiest voor een reisbeker bedrukken kan je in verwarring raken door al die verschillende namen die eigenlijk allemaal hetzelfde betekenen: Er  travelmugs, mok-to-go, mug-to-go, automok, reisbekers, reismokken, meeneemmokken, maar ook isoleerfles, thermobeker, thermosbekers, isoleerbeker, drinkbekers en ga zo maar door. Vind je het belangrijk dat de koffie nog uren heerlijk warm blijft, kies dan voor een thermos variant.
Daarnaast kan je ook bedenken of je bepaalde eisen stelt aan de mok:
– Wil je een fullcolor opdruk of juist een opdruk met PMS-kleuren?
– Of wil je met of zonder siliconen grip?
– Maar misschien heb je wensen voor het materiaal? Wamt wil je een mok van kunststof van metaal of van keramiek?

Welke soorten reisbekers zijn er ?

In ons assortiment vind je diverse modellen reisbekers. Er zijn Deze modellen hebben wij onderverdeeld in vrijf categorieën: thermos, dan de koffiebekers to go , kunststof  reismokken, ECO reisbekers, aardewerk reisbekers, drinkflessen en ook  mokken to go.

Wat zijn de verschillen bij die reisbekers?

Thermos reisbekers hebben een dubbele laag in de beker waardoor je drankje warm blijft. Koffie bekers to go zijn niet geïsoleerd. Kunststof reismokken kan je heel mooi bedrukken, ook fullcolor. Eco reisbekers zijn van bamboe en of stro en daardoor minder belastend voor het milieu. Aardewerk bekers zijn van keramiek. Drinkflessen zijn in de vorm van een fles en niet in de vorm van een mok. Ze zijn veel gebruikt voor water en sportdrank. Bidons zijn van plastic en geschikt voor sporters.

Bedrukte mokken bestellen zonder gedoe: uit onderstaand assortiment kun je een mok kiezen die bij je past. Alle mokken kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten mokken, dan kun je contact met ons opnemen.