Loading...

Please wait...

Notitieboekjes bedrukken A5

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

schrijfkleur

minimale afname

druktechniek

productformaat

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 42

Producten per pagina

Notitieboekjes bedrukken A5.

Het formaat A5 is het meest gekozen formaat bij schrijfboekjes. Het is niet te klein en ook niet te groot, gewoon helemaal goed. Dat kan je dus ook terugzien in het aanbod. Want van dit formaat is een werkelijk énorm groot aanbod. Het zijn er zo veel dat we ze niet allemaal op de website kunnen presenteren. We maken een keus uit het door de fabrieken aangeboden materiaal. Dus mocht je op zoek zijn naar een bepaald model en je ziet het niet bij ons op de site, laat het weten want meestal hebben we het wél.

Kwaliteit en materialen.

Zoveel keus, je zou er keuzestress van krijgen! Want heb je voorkeur voor een bepaald materiaal voor de omslag? We hebben méér dan alleen het gebruikelijke kunstleder PU. Denk maar eens aan een kurken omslag, of een prachtige kaft van bamboe. Ook is er linnen en zelfs zijn er schrijfboekjes waarvan de kaft gemaakt is van fruitafval en Rpet. Het trendy groeipapier als kaft kunnen we uiteraard ook leveren. Dus de duurzame materialen komen ruimschotos aan bod bij ons.
Kijk ook naar de papierkwaliteit. De dikte van het papier geven we aan in grammen per vierkante meter. Bijvoorbeeld 70 grams papier. Maar 80 grams papier is dus iets dikker. We hebben ook eucalyptus papier, gerecycled papier, en steenpapier. En wil je elk blad gelinieerd of juist blanco?
En het aantal vel per boekje kan ook belangrijk zijn. Veel zaken om op te letten…