Loading...

Please wait...

Chocolade figuren bedrukken

11 producten

Producten per pagina

Chocolade figuren bedrukken.

Bedrukte chocolade saai? Dan heb je nog niet gekeken bij onze chocolade figuren bedrukken. We hebben hartjes, bedrukte chocolade duimpjes en choco dobbelstenen. Of onze chocolade laptops met opdruk en bedrukte chocolade vliegtuig. Maar ook bedrukte chocolade golfballen slaan de plank niet mis…

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.

Wat is het verschil tussen pure, melk en witte chocolade?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag even snel gegeven als makkelijk te begrijpen. Hoe méér cacaopoeder er aan de cacaoboter is toegevoegd, hoe puurder de chocolade is. Om melkchocolade te krijgen, moet je melkpoeder aan de cacaomassa toevoegen. In witte chocolade zit zelfs helemaal geen cacaopoeder, alleen cacaoboter. Pure chocolade mag je al puur noemen als er 70 procent cacaopoeder gebruikt is. Maar er is zelfs pure chocolade die 95 procent bevat. Dus hoe meer cacaopoeder, hoe steviger de smaak. De prijs van melk kan verschillen met die van puur of wit.
Promotionele chocolaatjes worden vers gemaakt op het moment dat je ze bestelt. En daardoor heb je dus gegarandeerd verse chocolaatjes!