Loading...

Please wait...

Snijplanken bedrukken

12 producten

Producten per pagina

Snijplanken bedrukken

Snijplanken bedrukken met je logo: dat is leuke en originele bedrijfspromotie! Er zijn veel mogelijkheden voor bedrukte snijplanken. Snijplanken met een messensetje speciaal geschikt voor kaas. Of een snijplank waarin tapas-schaaltjes zijn verwerkt zodat je je lekkere hapjes op een mooie manier kunt presenteren. Ook is er een brood-snijplank waarin de kruimels opgevangen worden. Dat is fijn werken met een schoon aanrecht.
Alle producten kunnen voorzien van een bewerking. Bij elk product staat aangegeven middels een pictogram en een beschrijving in de tekst, welke mogelijkheden er zijn. Dat kan gaan om een opdruk per PMS kleur. Of een fullcolor opdruk, dat is  in een aantal gevallen ook mogelijk. En op hout en bamboe is ook een gravure vaak een optie.

Waarvan worden snijplanken gemaakt?

Snijplanken zijn meestal  gemaakt van hout of bamboe. Je logo kunnen we graveren of drukken. Een gravure op een houten snijplank is blijvend. Dus vaak kiest men voor die optie. Er zijn ook kunststof snijplanken beschikbaar maar die zijn iets lastiger te drukken omdat de opdruk in de afwasmachine meestal onderhevig is aan slijtage en je wilt wel dat je logo mooi in beeld blijft.

Snijplanken bedrukken met een toepasselijke tekst.

Een toepasselijke slogan nodig voor je promotie? Hieronder staan wat spreekwoorden en gezegden ter inspiratie:
‘Dat snijdt hout’ , dat betekent ‘dat is van toepassing’
‘Jezelf in je vingers snijden’ is ‘jezelf te kort doen’,
‘De plank misslaan’ , is ‘niet goed inschatten, geen inzicht hebben’
‘Dat is van de bovenste plank’, is ‘dat is de beste kwaliteit’.
Je kunt vast een leuke of grappige slogan verzinnen met die gezegden!