Loading...

Please wait...

Flesopener sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

15 producten

Producten per pagina

Flesopener sleutelhangers bedrukken.

Flesopener sleutelhangers bedrukken of graveren bij Promo2000! Een flesopener aan uw sleutelhanger is erg functioneel om bij de hand te hebben. Uw gebruikt het tijdens feestjes of op de camping. Het is daarom een ideaal relatiegeschenk om uw logo hierop te laten bedrukken. We bieden een ruim assortiment aan in flessenopeners van gitaren tot stoere openers. Daar mag u mee gezien worden! Wij bieden sleutelhangers aan met diverse functies. Kijk bij de categorie ‘Functie sleutelhangers‘ welke functie sleutelhangers wij allemaal aanbieden.

Sleutelhangers bedrukken of graveren?

Bij elk artikel vermelden wij welke bewerking mogelijk is.
Dat kan je zien aan de rondjes die links in de bovenhoek van de afbeelding staan.

Een gekleurd cirkeltje met de letters FC erin, betekent dat we het product fullcolor kunnen bedrukken. En een zwart cirkeltje met de zwarte letters PMS er in, geeft aan dat we het artikel per PMS kleur bedrukken. Tenslotte is er het zwarte rondje met een soort radartje erin. Dat is het pictogram voor een laser gravure. Maar het drukformaat en de bewerking staat ook aangegeven in de tekst, bij elk product.
Vooral het materiaal is bepalend voor de bewerking die mogelijk is. Want zo is een gravure wél mogelijk op hout en op metaal maar juist niet op een kunststof product.

Fullcolor opdruk.
En een fullcolor kan wel op vrijwel elke ondergrond gedrukt worden maar niet elk artikel pást op een drukmachine die fullcolor kan drukken. De mogelijkheden zijn dus afhankelijk van het materiaal waarvan het artikel is gemaakt en de machine waarop het artikel moet passen. Tenslotte is ook het drukformaat bepalend in je keus. Want jouw logo moet wel passen op het formaat. En met passen bedoelen we dat het zowel leesbaar als ook herkenbaar als de vorm van  jouw logo moet blijven.