Loading...

Please wait...

Notitieboekjes bedrukken A4

3 producten

Producten per pagina

Notitieboekjes bedrukken A4.

Eigenlijk zijn het geen boekjes maar boeken. Want formaat A4 is zo groot als een vel papier van de printer. Lekker groot dus en daar kan je veel op kwijt. En ook kan je er behoorlijk wat ín kwijt! We hebben een paar verschillende soorten en bedenk wat jij specifiek zoekt voordat je je keuze maakt.
Let op het aantal vel dat in het boek zit en natuurlijk of het gelinieerd is of juist blanco papier. Niet iedereen heeft dezelfde wensen of doelgroep dus het is belangrijk te weten waarvoor je het boek gaat gebruiken.

Druktechnieken

Op de meeste kant-en-klare notitieboeken kan je alleen de kaft bedrukken. Een gebruikelijke drukmethode is tampondruk of zeefdruk. Daarbij kan je met tampondruk vaker meer kleuren drukken. Maar met zeefdruk heb je een groter drukvlak. Bij dit soort boeken kan je de bladen aan de binnenzijde niet bedrukken want het boek is al ingebonden.
Maar bij een custom made spiraalboek kan je wél de binneblade ook bedrukken. Want die bladen drukken we eerst om ze pas daarna te binden. De binding is dan een spiraal, dat is de goedkoopste oplossing voor een binding.