Loading...

Please wait...

Kindertassen

4 producten

Producten per pagina

Kindertassen

Kindertassen bedrukken? Bedrukte kindertassen tref je op deze afdeling. Kinderrugzakjes bedrukken, de promo kindertasjes of de stevige rugzakjes, speciaal in de kleinere maten. Bij Promo2000 vind je de tas die bij jou en je doelgroep past. Heb je een tas naar wens niet op de site zien staan? Neem contact op want we hebben veel méér tassen dan we kunnen tonen. Binnenkort een gelegenheid met veel kinderen? Kijk dan snel verder in deze categorie.
Tassen voor kinderen worden niet alleen gebruikt door speelgoed winkels. Ze zijn ook erg populair bij shops die zicht richten op kleding voor kinderen. Maar vergeet ook niet dat basisscholen graag tasjes uitdelen. Ze geven ze weg bij leerprojecten of bij evenementen. Want het maakt niet uit wíe er met een tasje met jouw logo loopt. Of een volwassene of een kind jouw logo uitdraagt is van geen belang. Het is belangrijk dat je logo in het straatbeeld voorkomt. Dat is de kracht van promotie artikelen.

Andere bedrukte tassen en advies

Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.

Wil je liever persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kun je contact met ons opnemen. Onze dames van het customer service team helpen je met plezier verder!

Ze leggen je graag de mogelijkheden uit bij de verschillende druktechnieken. Ook kunnen ze je de actuele voorraad laten weten en de verwachte levertijd. Maar natuurlijk geldt ook voor dit product, bestel op tijd! We zijn je graag van dient.