Loading...

Please wait...

Chocolade bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 113

Producten per pagina

Chocolade bedrukken met logo

Chocolade bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. Dit mooie product is een geliefd relatiegeschenk en is door iedereen gewaardeerd. Chocolade met eigen logo of chocolade met tekst is gewoon leuk en vooral erg smakelijk.

Onze chocolade hebben we verdeeld naar specifieke eigenschappen zoals chocola in een wikkel bedrukken. Op een papieren wikkel komt je logo erg goed tot zijn recht. Daarnaast kan je ook kiezen voor logo bonbons bedrukken . Maar ook met  bonbons bedrukken kom je voor de dag met een erg origineel geschenk. Bij ons kun je chocolade bedrukken in alle vormen. In ons assortiment vind je de volgende vormen: chocolade figuren, chocolade met reliëf, chocotelegram en chocolade dragees.

Waarom is Chocolade een ideaal relatiegeschenk?

Je kunt je afvragen wat chocolade nou zo’n populair relatiegeschenk maakt. Het antwoord is simpel. Je wilt dat relaties en klanten jouw merk associëren met iets positiefs. Onbewust is de positieve emotie die komt door het eten van chocola, gekoppeld aan jouw merk of bedrijf. Daarom is het ook zo belangrijk dat de chocolade van goede kwaliteit is. Anders is de zogenaamde “positieve emotie” helemaal niet zo positief. Als snoepspecialist hebben we al onze producten uitgebreid geproefd. En we hebben alleen maar de lekkerste chocolade in ons assortiment opgenomen. Bijvoorbeeld de chocolade van Barry Callebout. Die is echt onweerstaanbaar lekker. Maak dus zelf ook een onuitwisbare indruk met de wikkels en chocola van Promo2000.
Chocolade wordt altijd vers aangemaakt op het moment dat u daadwerkelijk bestelt. Het is dus geen voorraad artikel. U bent dus altijd verzekerd van een vers product.