Loading...

Please wait...

Gelamineerde tassen bedrukken

8 producten

Producten per pagina

Gelamineerde tassen bedrukken

Gelamineerde tassen bedrukken kan bij Promo2000. We hebben papieren tassen in diverse papierkwaliteiten. De tassen zijn mat gelamineerd voor een luxe effect of glans gelamineerd voor wat meer uitbundigheid. Zowel witte tassen als zwarte tassen en allerlei gekleurde tassen. Een laminaat kan in sommige gevallen ook in mat uitgevoerd worden. Dat geeft een extra sjieke uitstraling. Bij elke tas bij ons op de website staat beschreven of er een glans en f mat laminaat mogelijk is.
De opdruk kan per PMS-kleur of een fullcolor opdruk middels CMYK allover de gehele tas.

Welke mogelijkheden zijn er voor papieren promotie tassen?

We hebben veel mogelijkheden voor papieren promotie tassen. Uiteraard zijn er diverse formaten en soorten. Voor de klanten die van extra luxe houden, zijn er satijnen draagbandjes in plaats van koord hengsels. Maak je promotiemateriaal compleet en kies voor deze handige papieren tassen die altijd en overal inzetbaar zijn.

Let ook op de papierdikte bij gelamineerde tassen bedrukken: hoe meer ‘gram per meter’, hoe steviger en sterker het papier is. In het cirkeltje op de afbeelding ziet u het getal staan dus hoe hoger, hoe steviger. De papierdikte maakt echt uit in de stevigheid. Dus bedenk goed welke producten u wilt meegeven in de tas. Als de producten niet veel wegen kunt u gerust een dunnere papier soort kiezen. Maar hoe hoger het gewicht van het artikel dat in de tas moet, hoe steviger de papiersoort zal moeten zijn.
En zoals altijd, ook hier geldt dat de prijs hoger wordt naarmate het papier dikker is.