Loading...

Please wait...

Gereedschap sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

15 producten

Producten per pagina

Gereedschap sleutelhangers bedrukken

Gereedschap sleutelhangers bedrukken is leuk en geschikt voor iedereen die met zijn bedrukte promotieartikelen wil verwijzen naar gereedschap. Maar ook voor hen die een handig gereedschap aan een sleutelhanger willen weggeven. Zo hebben we voor je klaar liggen:

  • sleutelhangers met waterpas
  • maar ook sleutelhangers met banden profielmeter
  • of sleutelhangers met rolmaat
  • en sleutelhangers met radiator-ontluchter

Welke bedrukte sleutelhangers bestel je ?

Er is een verschil te maken in écht gereedschap zoals hierboven beschreven en iets dat op gereedschap lijkt maar het niet is. Zo is ene musketon wél geschikt om iets mee aan je broekriem lus te hangen maar natuurlijk kan je het niet gebruiken om klimsport mee te beoefenen.
Een een rolmaatje van een meter is leuk om even snel wat te meten maar als je een huis gaat bouwen kies je voor professioneel gereedschap en niet voor promotionele artikelen. Toch kan je een leuke combinatie maken van het soort werk dat je doet met het soort promotie middel dat je uitkiest. En hoe meer die twee op elkaar lijken, hoe meer effect het heeft.
De promotionele waarde is afhankelijk van herkenning. Herkent jouw klant jouw logo direct? En associeert hij het product met jouw naam of met jouw werkzaamheden als bedrijf? En de kleur van het product, en of de opdrukkleuren, is dat herkenbaar voor jouw huisstijl?
Tenslotte kan ook het budget dat je ter beschikking hebt, je keus beïnvloeden.
Keuze stress? Vraag onze dames van de customer service om hulp, zij kunnen je goed adviseren!