Loading...

Please wait...

EHBO artikelen bedrukken

12 producten

Producten per pagina

EHBO artikelen bedrukken

EHBO artikelen bedrukken doe je bij Promo2000:  prima kwaliteit voor een prima prijs! Eerste hulp doosjes laten bedrukken? Wil je ons populaire  EHBO set Surf laten bedrukken? Dat kan! Bedruk Eerste Hulp setjes met je logo en of met een pakkende tekst. Deel de setjes uit op festivals, voor klanten die op reis gaan of veel onderweg zijn. Op deze pagina vind je verschillende soorten EHBO-sets in verschillende prijsklassen. Op zoek naar bedrukte pleisters?
Bekijk de categorie ‘Pleisters bedrukken‘ om alle pleisters te zien die we voorzien van jouw logo en of tekst. We hebben meer setjes dan we op de website tonen. Dus staat het setje dat jij zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Populaire EHBO artikelen bedrukken

Promo2000 heeft gekozen voor handige en kleine sets die makkelijk mee te nemen zijn.

  • EHBO set in afsluitbare box met nekkoord.
  • En een EHBO etui met broekriem lus.
  • Maar ook een EHBO doosjes met pleistersets en verband.

We hebben doosjes met pleisters, losse pleisters, verschillende sets met daarin wisselende inhoud zoals een rolletje verband, schaartje, tekenpincet, blarenpleisters. En zelfs een speciaal voor festivals zijn er samengestelde setjes waarin onder andere zonnebrand en een muggensteekdoekje is te vinden. Het zijn leuke weggevers op een cursus voor Eerste Hulp bij Ongelukken, elke cursist een leuk aandenken. Of geef ze aan de lopers van de avondvierdaagse met een fijne blarenpleister. Ook de leden van de wandelvereniging zijn er blij mee. En wielrenners kunnen ook al niet zonder. Help je klanten met een eerste hulp artikel, ze waarderen het!