Loading...

Please wait...

Rugzakken bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 46

Producten per pagina

Rugzakken bedrukken

Rugzakken bedrukken met je logo of slogan levert veel op want je klanten vinden het leuk om een bedrukt give-away te ontvangen. En ze gebruiken het vaker want deze rugzakjes zijn bedoeld voor meervoudig gebruik. Behalve de prijs of de prijscategorie waarin je zoekt naar bedrukte rugzakken, is uiteraard ook de kleur van de rugzak belangrijk. Sluit de kleur aan bij je logokleuren. Of kies je voor een neutrale kleur zodat je je eigen PMS-C kleuren voor het logo kunt aanhouden. Daarnaast is het van belang om te bedenken van welke soort stof je een rugzak wilt.

Van welke materialen zijn rugzakken gemaakt?

De materialen waarvan onze rugzakken zijn gemaakt zijn

  • Nonwoven, uit meerdere materialen samengestelde stof, blijft lang kreukvrij, is goedkoop. Nonwoven wordt ook gezien als milieuvriendelijk omdat de stof bestaat uit resten van andere stoffen.
  • Katoen, natuurlijk materiaal, makkelijk wasbaar, hoe hoger het aantal grammen per meter, hoe zwaarder de stof. Een katoenen tas van 180 gram / m2 is dus veel dikker en steviger dan een tas van 100 gram/m2.
  • Nylon, synthetische stof, sterk, behoorlijk kreukvrij, heeft een glans
  • Polyester, is een synthetische stof, sterk, behoorlijk kreukvrij. Het is iets zwaarder dan nylon, minder gevoelig voor UV dan nylon en verkleurt dus minder snel. De sterkte / dikte / stevigte van de stof wordt aan gegeven in D van denier, hoe meer denier hoe steviger de stof.

Wil je persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen en de bedrukkingsmogelijkheden, kleuren, drukformaten of de specifieke stof waarvan de tas gemaakt is, dan kun je contact met ons opnemen.