Loading...

Please wait...

Hartige snacks bedrukken

14 producten

Producten per pagina

Hartige snacks bedrukken.

Hartige snacks bedrukken doe je bij Promo2000. Niet alles is zo zoet als suiker…  maar met een hartige snack kom je ook lekker voor de dag! Kijk eens naar onze zakjes pinda’s met opdruk. Of anders onze bedrukte popcorn zakjes en naar de leuke en smakelijke hartige repen. Een hartig woordje met jouw klant wisselen krijgt opeens een heel andere betekenis!

Ben je op zoek naar meer snoep? Klik dan op onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te bekijken.

Popcorn bedrukken

Wil jij popcorn laten bedrukken met een logo maar weet je niet zeker of jouw opdruk mooi uitkomt op de popcorn? Promo2000 maakt gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld van de popcorn met jouw logo. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen maken wij een passende offerte. Ben jij akkoord op de offerte? Dan maken wij een drukproef van de popcorn. Op deze drukproef staat precies hoe we je afbeelding drukken op de popcorn. Akkoord op de drukproef? Dan gaat de popcorn in productie!

Pinda’s bedrukken

Ook voor pinda’s bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Promo2000 heeft veel met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij jou onze pinda’s voor de beste prijzen aanbieden. Ben je op zoek naar een groter aantal zakjes pinda’s? ook dat kan! Want bBij Promo2000 ben je voor elk aantal pinda’s aan het juiste adres.

Studentenhaver bedrukken

Studentenhaver bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden van Promo2000. Studentenhaver noemen we ook wel “elitehaver”.. Studentenhaver  is een los mengsel van noten, krenten, rozijnen en eventueel andere gedroogde vruchten. De naam komt van de vermeende intelligentiebevorderende werking. Vraag dus snel jouw offerte voor bedrukte studentenhaver aan.

Energierepen bedrukken

Eenvoudig en snel kun je hier jouw energierepen bedrukken. Uit onderstaand assortiment kan je de energiereep kiezen die bij jou past. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten energierepen dan kan je contact met ons opnemen.